Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

ID

EMKA METAL

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H EMKA METAL ειδικεύεται στο χώρο της κατασκευής υδρορροών, ειδικών κοπών Laser, διαμόρφωσης παντός είδους μετάλλου εξυπηρετώντας πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό.

Η τριακονταετή εμπειρία και γνώση του ιδρυτή της εταιρείας κ. Εμμανουήλ Καττή ήταν τα θεμέλια ώστε οι Υιοί του Κων/νος & Αντώνης να φέρουν την εταιρεία στο παρόν, προσθέτοντας μέσα από ένα μεγάλο επενδυτικό άλμα , υπερσύχρονα μηχανήματα κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων στον στόλο της εταιρείας. Τα υλικά που χρησιμοποιεί η επιχείρηση μας είναι ως επί το πλείστον επώνυμα , απολύτως αξιόπιστα και εκτός των άλλων είναι εξαιρετικής αντοχής.
Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς στην οποία δραστηριοποιούμαστε, με στόχο τον διαρκή εκσυγχρονισμό καθώς και την δημιουργία καινοτόμων ιδεών.

Η μέχρι σήμερα επιτυχημένη διαδρομή μας, οφείλεται στην άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε καθώς και στο βάρος που δίνουμε ως επιχείρηση, στην χρηστικότητα των κατασκευών σε συνδυασμό με το κόστος.

Ευχαριστώντας όλους τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη με την οποία μας έχουν περιβάλει πρόκληση μας είναι η διατήρηση και άψογη εξυπηρέτηση τους.
ID